FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/08/2014

Montserrat, escenari per al Mosaic Internacional ‘Ara és l’hora’ dedicat al Papa Francesc

Cultura Societat

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza el desplegament d’un Mosaic Internacional dedicat al Papa Francesc a la muntanya de Montserrat el proper dissabte 30 d’agost. Les activitats previstes i que s’emmarquen dins la campanya “Ara és l’hora” tindran lloc a l’antiga abadia benedictina de Santa Cecília de Montserrat a partir de les 11 hores. La concentració prèvia per als participants disposats a pujar-hi a peu s’ha fixat a la plaça de la Font Gran de Monistrol a les 9.30 hores.

Aquest Mosaic Internacional a la Muntanya de Montserrat compta amb el suport i la participació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya a través de l’Àrea de Transició Nacional. L’acció se suma a les que l’ANC ja ha realitzat a diferents indrets de Catalunya amb grans murals dedicats a personatges destacats com Barak Obama, Jean Claude Juncker o Angela Merkel, per reivindicar la consulta del 9-N i diforndre internacionalment el procés català.

El programa d’activitats previstes a Montserrat preveu: sortida de caminadors des de Monistrol de Montserrat a les 9.30 hores; activitats musicals i de cultura popular a l’abadia de Santa Cecília de Montserrat a les 11 hores, i acte central amb l’estesa dels murals, música i castellers a les 12 hores.