FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Montse Martínez, de la Selecció Catalana de Curses, quarta a la segona prova de la Copa d’Espanya | FEEC

Notícies - 22/04/2015

Montse Martínez, de la Selecció Catalana de Curses, quarta a la segona prova de la Copa d’Espanya

Curses per Muntanya

La Copa d’Espanya de Curses per Muntanya s’ha traslladat aquest passat cap de setmana a Jerte (Càceres) per celebrar la segona prova del total de sis curses que formen la Copa. La victòria se la van adjudicar Toni Roldán i Gema Arenas, en una cursa de 29 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu, que va transcórrer per la Reserva Natural de la Garganta de los Infiernos.

La corredora de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, Montse Martínez, i membre del Centre Excursionista de Santa Perpètua, va aconseguir una 4a posició amb un temps de 3 hores, 4 minuts i 37 segons. Per davant van arribar Gema Arenas (2 hores, 54 minuts i 29 segons), que ja havia acosneguit la victòria de la primera cursa, Paula Cabrerizo (2 hores, 54 minuts i 49 segons), i Andrea Gil (3 hores, 2 minuts i 11 segons).

En homes, el podi de la 5a Cursa per Muntanya Garganta de los Infiernos encapçalat pel balear Toni Roldan, amb un temps de 2 hores, 28 minuts i 26 segons, l’han completat Ivan Ortiz (2 hores, 29 minuts i 5 segons) i Luis Calvo (2 hores, 32 minuts i 23 segons).

Fotografia: Iñaki Padín