FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/03/2014

Mireia Miró i Marta Riba, quartes al Tour du Rutor d’esquí de muntanya

Esquí de muntanya

Mireia Miró (Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia), que competia per primera vegada aquesta temporada, i Marta Riba (Club d’Esquí la Pobla de Segur) van quedar en 4a posició dins la classificació final femenina de la 17a edició del Tour du Rutor, celebrat a la Valle d’Aosta (Itàlia) aquest passat cap de setmana. La victòria femenina se la van endur Laetitia Roux i Maude Mathys. En la classificació masculina els guanyadors van ser la parella formada per Matteo Eydallin i Damiano Lenzi.

La competició va començar el divendres 28 de març i va constar de tres etapes. Els dies 28 i 29, al llarg de les dues primeres etapes, Miró i Riba van acabar quartes, lluitant amb les terceres fins a l’última pujada. Ahir, en l’última etapa, la parella d’esquiadores catalanes va quedar en 3r lloc de l’estapa i 4t de la classificació general femenina.

En la categoria júnior van emportar-se la victòria Oriol Cardona (Ski Club Camprodon SE) fent parella amb l’italià Federico Nicolini i amb qui van liderar la seva categoria durant tota la prova, després que Cardona guanyés la Pierra Menta uns dies abans. Després de la Pierra Menta, el Tour du Rutor és la segona competició clàssica de la temporada d’esquí de muntanya.