FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 20/05/2019

Mig miler d’excursionistes es mouen per la 3a Caminada Solidària de Càritas

Barcelonès Excursionisme Societat

Èxit rotund a la 3a Caminada Solidària de Càritas. Mig miler de persones s’han sumat aquest dissabte 18 de maig a aquesta iniciativa solidària per recaptar fons pel programa d’inserció laboral “Feina amb cor“. Des de l’inici del projecte al 2013, gairebé 4.000 persones han aconseguit trobar feina. I és que encara que no hi creguis… tots tenim un àngel!

La caminada, organitzada per la FEEC amb la col·laboració del Centre Excursionista de Catalunya a favor de Càritas i amb el suport de la Diputació de Barcelona, tenia per objectiu mostrar el suport i solidaritat amb les persones més necessitades i recaptar fons per al finançament d’accions socials. I així, celebrar els 75 anys de l’entitat.

Els 500 participants han caminat 5,34 quilòmetres pel parc de la Serralada de Marina on han gaudit d’un magnífic paisatge de tot el Barcelonès, el Vallès i gran part de la muntanya de Collserola. Amb un recorregut circular, totes les persones han compartit un magnífic dia d’esport, muntanya i solidaritat.

Tothom es va sumar a aquest acte solidari, que també va comptar amb la col·laboració del Complex Esportiu Torribera, aigües gentilesa de Font Vella i un bon esmorzar a càrrec del Grup Cavall Bernat.