FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 08/07/2019

Mig centenar de participants omplen la Selva Nòrdic Walking

Baix Camp Marxa nòrdica

La calor no impedeix la celebració de La Selva Nòrdic Walking, però sí que aconsegueix modificar-la lleugerament. Gairebé una cinquantena de participants han pogut gaudir de la segona edició d’aquesta marxa, inclosa en el Circuit Català de la FEEC. Aquesta es va celebrar el passat 30 de juny, organitzada pel Club Excursionista Arítjol.

La marxa havia de ser d’11 quilòmetres amb un desnivell positiu de 300 metres, però a causa de la calor es va escurçar una mica més de mig quilòmetre. El corregut va transcórrer en tot moment pel terme municipal de La Selva del Camp (Baix Camp), passant pel Camí del Rec. És un circuit que ressegueix la vessant dreta de la Riera de La Selva i recorre per un dels camins recuperats del municipi, durant l’època medieval, que subministrava aigua a la vila.

Durant tota la caminada els marxaires van poder gaudir d’unes fantàstiques vistes, entre ponts medievals, bosc de ribera, camps d’avellaners i diferents paisatges naturals del Camp de Tarragona.

El Circuit Català arribarà a l’equador del calendari el proper 21 de juliol, amb la 2a Nòrdica Prades, organitzada per l’Associació Excursionista Els Birimbins de Prades. Un recorregut amb una distància de 13,5 quilòmetres i 500 metres de desnivell per la comarca del Baix Camp.