FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 14/09/2020

Mig centenar de participants a la Trobada de Marxa Aquàtica de Creixell

Marxa aquàtica

Aquest cap de setmana s’ha disputat la segona prova del Circuit Català de Marxa Aquàtica. El Club Excursionista Arítjol ha estat l’encarregat d’organitzar aquesta prova coincidint amb la 1a Trobada de Marxa Aquàtica de Creixell, al Tarragonès que ha comptat amb la participació aproximada de mig centenar de participants.

La jornada s’ha pogut disputar de forma satisfactòria ja que el temps ha acompanyat en tot moment i s’ha gaudit d’una mar en calma, factor que facilita la pràctica d’aquesta disciplina. Gairebé una cinquantena d’esportistes han estat els autèntics protagonistes de la jornada. S’han dividit en diferents grups i s’ha pogut comprovar el clar augment de participants i de creixement d’interessats amb la marxa aquàtica.

Entitats i autoritats allí presents han destacat la importància d’aquestes trobades per tal de donar a conèixer aquest esport i de l’èxit que, un cop més, ha tingut la marxa aquàtica a Catalunya. Per part de la FEEC hi han estat presents el president de l’entitat en Jordi Merino, el vicepresident en Josep Casanovas i el vocal en Josep Maria Silvestre. El club tarragoní ha apostat fort per aquesta disciplina esportiva relativament nova al territori i que forma part de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya que s’encarrega de la reglamentació d’aquest esport.

El Circuit Català de Marxa Aquàtica segueix endavant

Les següents proves del calendari estan marcades dins d’aquest mes de setembre i fins el 4 d’octubre. D’aquesta manera, les platges catalanes veuran passar aquest circuit des de la Costa Daurada i fins la Costa Brava.

Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica el dia 4 d’octubre a Cambrils

La població del Baix Camp serà l’encarregada d’acollir el primer campionat de Catalunya de l’especialitat i espera poder ser el punt de trobada per tots els amants d’aquest nou esport.

Les inscripcions per a les diferents proves s’obriran els pròxims dies al mateix web de la FEEC.