FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 22/09/2022

Més d’una vuitantena de “Pubilles Escaladores” a Vilada

Berguedà Escalada esportiva Escalada

Més d’una vuitantena d’escaladores s’han trobat a Vilada (Berguedà) per a celebrar el que ha estat la 18a edició de la trobada “Pubilles Escaladores”.

Les escaladores han aprofitat la varietat de sectors que oferia la zona per a poder realitzar algunes grimpades de diferents nivells amb combinació d’escalada esportiva i clàssica.

Escalant una via a Vilada
Sector de Roset a Vilada

El programa ha estat intens per a les participants que a més a més de realitzar alguna activitat d’escalada han participat a un taller de “Pitonatge” que ha impartit Dani Brugarolas. La seguretat i la formació són un dels elements importants d’aquesta trobada que ha comptat també amb una xerrada a càrrec de les escaladores Anna Ibáñez i Cristina Montalbán, amb el títol “La febre dels 80”.

Una sessió de ioga amb “Climb Yoga Girl” ha estat l’última de les activitats que han estat acompanyades d’un sopar de germanor i un concert a Cal Candi, on s’han concentrat les “Pubilles Escaladores” en aquest cap de setmana d’activitats.

L’organització ha tornat a ser un èxit i ha tornat a superar les 80 escaladores en el que ha estat una edició especial on s’ha superat la majoria d’edat després de dos anys inèdits com a conseqüència de la pandèmia.