FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/05/2016

Més de mig miler de persones participen a la caminada solidària de Cáritas a Collserola

Societat

Més de mig miler de persones han participat a la 2a Caminada Solidària de Cáritas aquest cap de setmana, al Parc Natural de Collserola.

La caminada ha estat organitzada per la Diputació de Barcelona i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a través del Grup Cavall Bernat que s’ha encarregat del bon funcionament de l’esdeveniment, junt amb l’Agrupació Excursionista Muntanya. El Diputat d’esports, Josep Salom; el Director de Cáritas Diocesana a Barcelona, Salvador Busquets i el mateix President de la FEEC, Jordi Merino, han encapçalat la marxa.

S’ha fet un recorregut de 6,2 quilòmetres, en una caminada que més enllà del seu costat solidari està dins de la campanya “Penja’t la medalla”. Una campanya que ha tingut com a objectiu el foment de la pràctica esportiva als municipis de la demarcació de Barcelona, passar un matí agradable i gaudir d’un paisatge magnífic, però que també s’ha fet amb la finalitat de col·laborar amb el programa PAIDÓS, que treballa per erradicar la pobresa hereditària infantil.