FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/03/2014

Més de 80 esquiadors participen en el Ral·li d’Esquí de Muntanya del CEC

Esquí de muntanya

El Centre Excursionista de Catalunya (CEC) ha organitzat el 56è Ral·li d’Esquí de Muntanya el passat cap de setmana, amb la participació de més de 80 corredors. La prova, que forma part de la 30a Copa Catalana FEEC-Millet per equips de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, tenia la sortida al Pla de Beret en direcció Pedescals i la Serra de Parros en un dia gris amb amenaça de pluja i neu.

Les parelles Wilfrid Jumére i Asserquet Franck, Gerard Garreta i Daniel Terrisse, Genís Zapater i Gerard Vila, han format el podi masculí. El podi femení ha estat per als equips: Júlia Massagué, Jana Vila i Helena Salvany; Elisabet Bertran i Pilar Quesada; i les júniors Judith Buyse i Marta Ruso. Per la seva banda, en la categoria mixta la primera posició va ser per Michéle Lodge i Alain Moreno; en segon lloc s’han classificat Maribel Morillas, Pere Pau Gorbs i Miquel Salamó; i en tercer lloc, la parella formada per Sergi Boada i Josep Maria Bosch.

La prova oferia, inicialment, tres itineraris (sènior, júnior i cadet), però, finalment, es s’ha decidit oferir els recorreguts de sènior i cadet, pujant al Tuc de Parros com a punt més alt del Ral·li. L’itinerari 3.000 previst per la vall de Vernatar s’ha hagut d’anul·lar per la formació de plaques de gel el dia abans de la cursa. En acabar la competició es va fer el lliurament de premis i una botifarrada al Poliesportiu de Salardú.

La Pocatraça tanca la Copa Catalana FEEC-Millet per Equips

La 15a edició de la Poca Traça – Memorial Esteve Soler, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, serà la prova que tancarà el calendari de la Copa Catalana FEEC-Millet per Equips d’esquí de muntanya, i se celebrarà a la Vall de Núria, el proper diumenge 6 d’abril.