FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/04/2014

Més de 600 participants a la cursa Pels Camins dels Matxos

Curses per Muntanya

Pels Camins dels Matxos, a Torelló, va inaugurar la 1a Lliga Catalana de Curses de Resistència per Muntanya el diumenge passat, 13 d’abril. La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Torelló, va traçar un recorregut de 63 quilòmetres i més de 3.000 metres de desnivell positiu.

cartell_curses_resistencia_2014El primer en travessar la meta de la cursa Pels Camins dels Matxos va ser Josep Cuadrat, amb un temps de 6 hores i 25 minuts. En categoria femenina, Anna Macià, de Torelló, va emportar-se la victòria amb un temps de 8 hores i 40 minuts. En segon lloc va classificar-se el veí de Moià, Gerard Morales, i en tercer lloc, Ernest Ausiró. En la categoria femenina, el podi el van completar Cristina Crusats i Elena Sánchez, també veïnes de Torelló.

La propera cita del calendari de Curses de Resistència per Muntanya és el 7 de juny, amb la 4a Almogàvers – Muntanyes de Prades, de 74,25 quilòmetres de recorregut i 3.400 metres de desnivell positiu, organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades.