FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Més de 500 participants a les dues curses de resistència de la Ruta de les Ermites | FEEC

Notícies - 25/09/2014

Més de 500 participants a les dues curses de resistència de la Ruta de les Ermites

Curses per Muntanya

El Centre Excursionista Torrellenc ha organitzat la Ruta de les X Ermites i la Ruta de les V Ermites, dues proves de 50 i 25 quilòmetres que uneix les ermites més importants d’aquesta zona del Baix Llobregat aquest cap de setmana passat.

Ruta de les X Ermites, puntuable per la Lliga Catalana de Curses de Resistència, ha reunit a 204 participants que han encapçalat els corredors Andreu Simon, de l’Associació Esportiva Muntanyencs de la Vila, amb 4 hores i 3 minuts; Òscar Luque, del Club Excursionista Madteam, amb 4 hores i 30 minuts; i Eric Llauradó, amb 4 hores i 44 minuts. En noies, el podi l’han completat: Susana López, amb 6 hores i 5 minuts;Rosa Carmona, amb 6 hores i 26 minuts; i Carola Muñoz, amb 6 hores i 45 minuts.

En la prova de 25 quilòmetres, on han participat 302 corredors, el podi masculí l’han ecapçalat Sergi Masip, amb 2 hores i 10 minuts; Miguel Ángel González, amb 2 hores i 17 minuts; i Albert Ollé, amb 2 hores i 18 minuts. En noies, Verónica Zaragoza ha estat la primera en passar per meta, amb 2 hores i 49 minuts; seguida de Mònica Vives, amb 3 hores i 3 minuts; i Gemma Reventós, amb 3 hores i 9 minuts.

La propera i última prova de la Lliga de Curses de Resistència serà el proper 18 d’octubre amb la Half Trail Serra del Montsant, de 44 quilòmetres, organitzada per la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural Vila-seca.