FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Grup Cavall Bernat
Foto: Grup Cavall Bernat

Notícies - 17/05/2023

Més de 300 persones se citen a la tradicional Trobada del Grup Cavall Bernat

Alt Urgell Escalada esportiva Excursionisme

La Trobada d’escalada Peramola Rock del Grup Cavall Bernat ha tingut lloc a Peramola (Alt Urgell) durant els dies 13 i 14 de maig. Uns 350 excursionistes i escaladors han participat en aquestes jornades de l’especialitat situades a Sant Honorat i els seus voltants. Tant el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, com el vicepresident tercer, Joan Huertos, han assistit a aquesta tradicional cita.

Aquest any la trobada ha proposat activitats muntanyenques, àpats en companyia, sortejos i un concert de rock organitzat pel Refugi de Cortiuda. A més, el Grup Cavall Bernat ha nomenat membres d’honor a Núria Balagué, Araceli Segarra, Xavi Metal, Benjamí Audet, Koki Gassiot, Joan Vidal i Patrice de Bellefon. Així mateix, representants il·lustres de l’organització, com Jordi Pons o Josep Manuel Anglada, han fet acte de presència. Com no podia ser d’una altra manera, enguany també s’han guardonat els nous cavallistes.

Els més de 300 participants han pogut gaudir, a més a més de l’escalada, d’excursions de diferents nivells que han recorregut l’entorn de la població alt-urgellenca. El Grup Excursionista d’Oliana ha estat l’encarregat d’impulsar aquestes caminades.

La Trobada d’escalada Peramola Rock del Grup Cavall Bernat ha comptat amb diversos mitjans de comunicació, com Televisió de Catalunya o Pirineus Televisió, que han seguit les activitats durant el cap de setmana.