FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/05/2014

Més de 200 participants a la vertical del Quiri de Noves de Segre

Curses per Muntanya

Noves de Segre ha acollit la setena edició de la “Vertical Quiri” aquest cap de setmana, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, que ha obert la cinquena Copa Catalana de Curses Verticals del calendari de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, i també el Cadí Circuit Fer. Aquest any la cita ha reunit més de 200 participants, si es té en compte la caminada popular que s’ha realitzat en paral·lel.

Els primers en arribar al cim del Quiri han estat l’andorrà Ferran Teixidó, amb 38 minuts i 7 segons, i Alba Xandri (Associació Esportiva Mountains Runners del Berguedà) amb un temps de 47 minuts i 22 segons. El podi femení l’han completat la local Roser Espanyol i l’Elisabet Bertran (Associació Esportiva Matxacuca) en noies, i el junior Jan Margarit (Unió Excursionista de Matadepera) i Pere Rullan (Centre Excursionista Pontsicà) en nois.

El recorregut de la “Vertical Quiri” té una senyalització permanent com a zona d’entrenament, factor important perquè sigui un itinerari força freqüentat per corredors durant tot l’any.

La següent prova de la Copa Catalana de Curses Verticals és la cursa Cara Amón, organitzada pel Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça per al 31 de maig.