FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/03/2014

Mavi Gil i Joan Freixa guanyen el Campionat de Catalunya de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

L’estació d’esquí de Vallter 2000, a l’extrem nord del Ripollès, va acollir la 7a prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu i el Campionat de Catalunya, organitzada pel Centre Muntanyenc Sant Llorenç. La prova, que era nocturna, també puntuava per la 9a edició del Circuit Català de Raquetes de Neu, organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Mavi Gil (Centre Excursionista Pontsicà), de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu, va guanyar aquest dissabte 15 de març, el Campionat de Catalunya a Ulldeter. El podi femení el van completar Rosa Valls i Leila Moreno, i el masculí el van formar Joan Freixa, Jordi Uró i Francesc Jové.

A causa del fort vent d’aquest cap de setmana i les baixes temperatures, l’organització va haver de suprimir la pujada prevista del recorregut de set quilòmetres fins al Pic de la Dona per manca de neu en aquesta cota. La propera competició de la Copa Catalana i el Circuit Català de Raquetes de Neu serà la 2a Gormanda Blanca, el cap de setmana que ve, que se celebrarà a la vall de Conangles, organitzada pel Club Excursionista Reddis juntament amb el Club Excursionista Vilaller.