FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/12/2015

Maud Ansade guanya l’última prova de la Copa d’Espanya de Bloc, a Motril

Escalada

La població de Motril (Granada) ha sigut l’última parada de la Copa d’Espanya de Bloc. Per aquesta prova la Selecció Catalana d’Escalada de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha participat amb un equip format per Helena Alemán, Maud Ansade i Simon Padin.

El sistema de competició ha consistit en una semifinal única. Tots els participants han competit alhora en els vuit blocs equipats i han passat a la final els vuit millors tant en categoria masculina com femenina.

Maud Ansade, de l’Associació Esportiva Deu Dits, ha tornat a dominar la prova –igual que va fer a Madrid– tant a la semifinal com a la final. A la semifinal ha sigut l’única escaladora capaç d’encadenar els vuit blocs proposats, i a la final ha aconseguit resoldre un més que la resta de competidores. D’aquesta forma Ansade ha tornat a aconseguir la primera posició, per davant de Mari Alarcón, de la federació valenciana, i Itziar Zabala, de la federació basca. Helena Alemán, del Centre Muntanyenc de Sant Llorenç, també ha aconseguit passar a la fase final i finalment s’ha fet amb la quarta plaça a la classificació final.

En categoria masculina, Simon Padin, del Club Muntanyenc Sant Cugat, no ha aconseguit classificar-se per la fase final. El guanyador de la prova ha sigut Jonatan Flor, de la federació valenciana, seguit de Javier Cano, de l’extremenya, i d’Éric López, de la federació madrilenya.

Classificació general de la Copa d’Espanya de Bloc

Després de les quatre proves disputades a Redován (Alacant), Tortosa (Tarragona), Madrid i Motril (Granada) s’ha tancat la classificació final de la Copa d’Espanya de Bloc.

Maud Ansade, malgrat haver aconseguit la victòria a tres de les quatre proves, no s’ha endut el títol final ja que no va participar a la primera prova a Redován. Per aquest motiu, Itziar Zabala, gràcies a la regularitat, ha aconseguit guanyar la copa, seguida d’Ansade, segona, i Mari Alarcón, tercera.

En categoria masculina, els tres escaladors que han fet podi a Motril han sigut els mateixos que s’han repartit les places finals de la copa. Jonatan Flor és el nou campió, Éric López ha sigut segon, i Javier Cano, tercer.