FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/11/2015

Maud Ansade guanya la tercera prova de la Copa d’Espanya de Bloc, a Madrid

Escalada

El rocòdrom The Climb, a Madrid, ha acollit aquest cap de setmana la tercera prova de la Copa d’Espanya de Bloc. La Selecció Catalana d’Escalada de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha participat amb un equip format per Francis Guillen, Helena Alemán, Maud Ansade, Pol Roca i Simón Padín

Els blocs de la prova han sigut tècnics, de pensar molt, complicats de visualitzar, i sobre grans volums. Aquest tipus d’equipament fa que, a més de la força, la tècnica i la gestualitat siguin claus a l’hora d’encadenar.

Maud Ansade, de l’Associació Esportiva Deu Dits, ha aconseguit pujar al més alt del podi després d’una final que ha dominat en tot moment. La segona posició ha sigut per Itziar Zabala, de la federació basca, i la tercera per Elba Pérez, de la federació madrilenya. Helena Alemán, del Centre Muntanyenc de Sant Llorenç, i Francis Guillen, del Club Excursionista de Sant Quirze, han quedat empatades, en 10a posició.

En categoria masculina, Pol Roca, del Club Excursionista de Sant Quirze ha aconseguit una meritòria quarta plaça malgrat competir lesionat. Simón Padín, del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha quedat en 33a posició. El podi ha sigut per Éric López, primer, de la federació madrilenya, Jonatan Flor, segon, de la federació valenciana, i Javier Cano, de la federació extremenya.

A falta d’una prova per finalitzar la copa, a Motril (Granada), el proper 5 de desembre, les opcions per fer-se amb el títol estan encara molt obertes tant en categoria masculina com femenina.

Fotografies / Ekhiotz Alsasua i Jordi Batalla