FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 30/11/2016

Matadepera i Ripoll acullen les proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya

Curses per Muntanya

El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC) va dur a terme les proves d’accés per aquest 2017 el passat cap de setmana, 26 i 27 de novembre.

Per primer cop, i a causa de la gran afluència d’interessats en formar part del projecte i per facilitar els desplaçaments, es van realitzar les proves a dues localitats catalanes diferents. Així, dissabte es van celebrar les proves d’accés a Matadepera, on es van presentar 19 aspirants. Ripoll va acollir les proves el diumenge, amb 20 participants. Ambdues jornades van transcórrer amb bon ambient i interès per part de tots els assistents, que van incrementar-se de 24 a 39 respecte l’any passat.

Els tècnics responsables del CTCMC, Pere Rullan i el seleccionador català Fernando Rosa, es mostren molt satisfets amb els aspirants i valoren molt positivament el seu gran interès, l’alt nivell esportiu i la diversitat de perfils que s’han presentat a les proves.

Ara els tècnics es troben en procés de revisió i valoració dels resultats i es preveu que durant el mes de desembre es facin públics els nous integrants del CTCMC per a la nova temporada.