Notícies - 12/05/2023

Marxa Nòrdica, per boscos mediterranis

Maresme Marxa nòrdica Excursionisme

Mataró ha estat la quarta aturada del Circuit Català de Marxa Nòrdica.

La “Nòrdica de l’Agrupe” va acollir a més d’una vintena de participants que van realitzar dos circuits de 10 i 14KM respectivament.

Els dos recorreguts es van fer per pistes forestals amples, ideals per poder marxar en grup, voltant pels boscos de Mataró a tocar del Parc del Montnegre i el Corredor, gaudint de les vistes a la mar Mediterrània.

La prova ha estat organitzada des de  l’Agrupació Científico Excursionista de Mataró que aquest mes de maig ha celebrat els seus 125 anys d’història.

El Circuit Català de Marxa Nòrdica continuarà aquest 14 de maig a Viladecavalls (Vallès Occidental)  amb l’ Entorns de Vila organitzada des dels Corredors de Fons de Viladecavalls.

En total el circuit d’aquest 2023 consta de 15 proves per tot el territori català de les quals fins ara ja s’han disputat quatre marxes.