FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/09/2016

Martí Gutiérrez i Edurne Zazpe guanyen la cinquena edició de la cursa per muntanya El Replà

Curses per Muntanya

El Centre Excursionista La Xiruca Foradada ha organitzat per cinquè any la Cursa per Muntanya El Replà, , a El Pla de Santa Maria (Alt Camp), el dia 4 de setembre. Per segon any consequtiu la prova ha format part del Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Prop de 150 corredors han pres la sortida en alguna de les tres distàncies: 21, 13,5 o 5 quilòmetres. La prova reina, la mitja marató de muntanya, ha comptat amb 45 participants, que han fet front a les altes temperatures de la jornada, superant poc més de 1.000 metres de desnivell positiu, pujant fins al Tossal Gros.

Martí Gutiérrez ha sigut el més ràpid de la categoria masculina absoluta, baixant de les dues hores, amb un temps de 1 hora i 54 minuts, i s’ha proclamat guanyador de la prova. El segon classificat ha sigut Lluisma Mas (Club Patxanguerus d’Alforja), i el tercer Eloi Borràs (CE Muntanya Capafonts).

En categoria femenina Edurne Zazpe s’ha fet amb la victòria, marcant un temps de 2 hores i 33 minuts. Quatre minuts després ha creuat la línia de meta la segona classificada, Marta Batalla (AAE Escolta Treball). Ariadna Casajuana ha sigut tercera.

Han entregat els premis de la cursa el delegat de la Secretaria de General l’Esport a Tarragona, el Sr. Joan Plana; el vicepresident de la FEEC, Lluís Simó; i el president del CE La Xiruca Foradada, Josep Maria Silvestre.

Penúltima cursa del 14è Circuit Català de Curses per Muntanya de la FEEC

La Cursa El Replà ha sigut la penúltima prova del 14è Circuit Català de Curses per Muntanya. Abans de la pausa estival s’havien disputat la Cursa d’Eramprunyà, el Trail de la Vall d’Àger, la Cames de Ferro al Puigsacalm i La Ribalera Marató. El Trail FemSui, organitzat pel Club Excursionista Caminaires de Vilamajor, clausurarà el circuit català el dia 6 de novembre.

Fotografies / Ivan Torres