FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/10/2016

Marc Puig i Sílvia Puigarnau s’imposen a la Half Trail Serra del Montsant

Curses per Muntanya

La Half Trail Serra del Montsant (HTSM), organitzada per la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural Vila-Seca, s’ha disputat el dissabte 22 d’octubre en l’entorn del Parc Natural de la Serra del Montsant. Aquesta ha estat la penúltima prova del calendari de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La prova ha format part del conjunt de recorreguts que engloba l’Ultra Trail Serra del Montsant. Amb sortida a Cabacés i arribada a Cornudella del Montsant, aquesta cursa de resistència cobreix la meitat del circuit de l’ultra, amb 49 quilòmetres i 2.140 metres de desnivell.

Marc Puig i Sílvia Puigarnau guanyadors al Montsant

La HTSM ha comptat en aquesta edició amb un planter de luxe. La lluita per la Copa Catalana de Curses de Resistència està molt renyida i cap dels corredors que encapçalen les primeres posicions han faltat a la cita.

En categoria masculina la victòria ha estat per Marc Puig (CE Oló), únic corredor capaç de baixar de les cinc hores, amb un temps de 4 hores 56 minuts. Amb aquesta primera posició Puig suma uns valuosos punts per a la classificació general de la copa. Segon ha estat Ivan Martínez, amb 5 hores 24 minuts, i tercer Josep Maria Alonso (UE Matadepera), només 30 segons de Martínez. Alonso és l’actual líder de la copa catalana i amb els punts de la HTSM es fa fort a la general.

Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc) ha estat la guanyadora en categoria femenina, amb un temps de 5 hores i 29 minuts. Triomf clar per la corredora lleidatana, que fa uns dies va ser primera a la Cursa per Muntanya de Tivissa, victòria amb la que es va proclamar també subcampiona de la Copa Catalana de Curses per Muntanya 2016 de la FEEC. Giulia Portaluri (CE Trail Tarraco) ha estat segona, amb 6 hores 2 minuts, i suma així uns punts molt importants per la copa. Patrícia Jauregui ha estat tercera, amb 6 hores 28 minuts.

Fotografia / Naturetime