FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/04/2017

Marc Pinsach i Oriol Cardona, entre els millors a l’Adamello Ski Raid

Esquí de muntanya

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha participat a l’Adamello Ski Raid, als Alps del Sud Réticos (Itàlia), el 2 d’abril. L’Adamello és una de les proves més importants del calendari internacional. Està inclosa dins del circuit de curses d’esquí de muntanya de llarga distància La Grande Course i de la copa Long Distance Team (LDT), formada per tres curses, de la ISMF.

La selecció catalana ha competit amb dos equips, formats per: Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) i Marc Pinsach (CE Cassanenca); i Joan Reyné i Marc Solà, ambdós de l’Ski Club Camprodon.

L’Adamello Ski Raid recorre l’espectacular terreny glaciar d’Adamello, des del Passo Tonale fins a Ponte di Legno. La distància coberta és de 50 quilòmetres i se superen 4.200 metres de desnivell positiu.

Marc Pinsach i Oriol Cardona en el Top 10

La parella de la selecció catalana formada per Marc Pinsach i Oriol Cardona ha aconseguit una treballada sisena plaça, quedant entre els deu millors equips. Els guanyadors de l’Adamello Ski Raid han estat Damiano Lenzi i Matteo Eydallin.

En categoria femenina, Clàudia Galícia (CE Cerdanya Skimo Team) ha participat formant parella amb la francesa Laetitia Roux i han aconseguit pujar al podi en segona posició. La victòria ha estat per Axelle Mollaret i Jennifer Fietcher.