FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Marc Pinsach i Marta Riba es proclamen campions d’Espanya d’Esquí de Muntanya | FEEC

Notícies - 09/03/2015

Marc Pinsach i Marta Riba es proclamen campions d’Espanya d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya competeix al Campionat d’Espanya disputant l’Open Vall de Boí i emportant-se una col·lecció de medalles d’or. Marc Pinsach, de la Colla Excursionista Cassanenca, ha revalidat aquest cap de setmana el seu títol de campió d’Espanya d’Esquí de Muntanya en modalitat individual i va endur-se també la victòria de la Copa. Marta Riba, del Club d’Esquí la Pobla de Segur, s’emporta l’or del Campionat en categoria femenina.

El Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça ha organitzat aquest dissabte 7 de març l’Atomic Ski Race Open Vall de Boí, Campionat i prova de la Copa d’Espanya d’Esquí de Muntanya individual, i prova del calendari de Curses Open d’Esquí de Muntanya de la FEEC. Marc Pinsach s’ha endut la victòria amb un temps d’1 hora i 34 minuts, fent podi amb Miguel Caballero i Nil Cardona, de l’Ski Club Camprodon. Marta Riba s’ha endut l’or amb un temps d’1 hora i 37 minuts, fent podi amb Marta Garcia del Club Excursionista de Calldetenes i Maria Fargues. Per la seva banda, Gemma Arró ha quedat 4a, Anna Comet 6a, i Helena Salvany 11a.

Vencedors en totes les categories de la prova

Júlia Massagué, del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC), membre de la Unió Excursionista de Vic, s’ha endut la victòria femenina en categoria cadet amb un temps d’1 hora i 7 minuts. Pau Coll, del Centre Excursionista de Banyoles, ha quedta segon a la prova però s’ha endut l’or del campionat. Albert Ayats i Albert Artís, per la seva banda, han quedat 5è i 7è.

En categoria júnior, Laura Balet, de la Unió Excursionista de Sabadell, s’ha endut la victòria en noies amb un temps d’1 hora i 5 minuts; Maria Illa, del Club Muntanyenc de Sant Cugat, va fer el segon lloc; Júlia Casanovas, de l’Ski Club Camprodon, el 3r; i Erola Bisquert, de la Unió Excursionista de Vic, el 4t. En nois, Oriol Barbany, de l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore, ha quedat 6è; mentre que Sergi Lambea, del Club Muntanyenc de Sant Cugat, 11è; Aribau Portillo, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, 12è; i Guim Llort, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, 17è.

En sub23 han guanyat Joan Reyné, de l’Ski Club Camprodon, amb 1 hora i 43 minuts, i Marta Garcia seguida d’Helena Salvany, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà. En veterans la victòria ha estat per Alfons Gastón, del Grup Excursionista de Manlleu, amb 1 hora i 43 minuts, i Marta Riba. En segon lloc, ha arribat Xevi Sadurní del Club Excursionista de Ripoll.