FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 19/11/2021

Marató de muntanya i de donació de sang a Bescanó

Gironès Entitats Federats Societat

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya tornen a unir forces per aconseguir augmentar les tocades reserves de sang que hi ha actualment al país.

El pròxim 12 de desembre a Bescanó (Gironès) se celebrarà la primera edició de la “Blood Mountain” que vol ser una jornada festiva, lúdica, educativa, solidària i formativa on es parlarà de muntanya, de seguretat i de diferents aspectes relacionats amb les activitats a l’aire lliure per acompanyar una jornada de donació de sang massiva.

 

 

L’Associació de Donants de Sang de Girona i el Club Excursionista l’Isard han estat el principals impulsors d’aquesta nova proposta que compta també amb el suport de l’Ajuntament de Bescanó.

La jornada es farà a la zona esportiva de Bescanó i anirà de nou del matí a set de la tarda amb tot tipus d’activitats per a difrents edats i públics.

Entre els ponents destaquen xerrades de seguretat dels diferents agents implicats (UIM, GRAE o Agents Rurals) a més a més de l’Àra de Seguretat de la FEEC i de diferents ponències mèdiques i de la importància de donar sang.

L’alpinista Ferran Latorre participarà també de la jornada posant la part més esportiva de l’acte al costat de l’esportista de muntanya local, Ester Franch.

 

Descarrega el programa