FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Esteve Vinyals
Foto: Esteve Vinyals

Notícies - 11/08/2022

Majoria d’edat de les ‘Pubilles Escaladores’, aquest setembre al Berguedà

Berguedà Escalada Clàssica

La tradicional trobada de les “Pubilles Escaladores” torna aquest mes de setembre. Ho fa com és habitual amb el suport de l’Agrupació Excursionista la Talaia de Vilanova i la Geltrú i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La trobada, que celebra la seva divuitena edició, es farà a Vilada (el Berguedà).

La zona ofereix una gran varietat de sectors amb diferents nivells, Pedraforca, Riugreixer, Malanyeu, Capolat o la mateixa Vilada ofereixen vies per a tots els gustos i nivells perquè totes les escaladores siguin benvingudes, amb combinació d’escalada esportiva i clàssica.

El programa marca pel dissabte 17 de setembre, la rebuda de pubilles a Cal Candi (Vilada) a les 9 h del matí per formalitzar les inscripcions que faltin i entregar els obsequis, que l’organització ha preparat per a les escaladores. A més a més, per a totes aquelles escaladores que vinguin soles se’ls ajudarà a trobar companyes de cordada.

Les cordades escalaran durant tot el matí en els diferents sectors marcats. A la tarda, totes les pubilles tindran l’opció a retrobar-se també a Cal Candi per participar als tallers organitzats. Per dormir les escaladores podran fer-ho al mateix recinte en lliteres o tendes o als seus vehicles.

Les inscripcions es podran formalitzar a través de l’enllaç fins al 9 de setembre. El preu de la inscripció per a les federades és de 38 € i inclou el sopar de dissabte, l’esmorzar de diumenge, samarreta de la trobada, participar en el sorteig de material, els tallers i la festa. Per les no federades el preu d’inscripció serà diferent. Tots els i les menors que vulguin venir a la trobada, ho poden fer acompanyats/des d’una persona adulta.