FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/03/2016

L’UT Muntanyes Costa Daurada, Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència individual i per equips

Curses per Muntanya

L’entorn de les Muntanyes de Prades serà l’escenari de la 5a edició de l’Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD), organitzada per la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural Vila-Seca, els dies 2 i 3 d’abril. La cursa serà el marc  del Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència individual i per equips de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

L’UTMCD, amb sortida i arribada a la població de Prades, presenta un recorregut de 90 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu, i passa per punts emblemàtics com Siurana, la Foradada a Mont-Ral, o el poble abandonat de Gallicant. La presentació oficial de l’UTMCD tindrà lloc al Consell Comarcal Baix Camp, a Reus, el dia 14 de mar, a les 10h. Les inscripcions per la cursa es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència individual i per equips

La prova del Baix Camp serà vàlida per el Campionat de Catalunya individual i per equips de l’especialitat, i obrirà el calendari de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC. Alguns dels millors corredors de llarga distància catalans ja han confirmat la participació de la cursa. Prendran la sortida a Prades, entre d’altres: Sara Codina (CE Sant Vicenç de Castellet), guanyadora de l’UTMCD 2015, Kai Langel (CE Trail Tarraco), guanyador de l’UT Vandekames 2015, Eloy Ortiz (CE Serres del Mestral), subcampió de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència 2015, o Judit Francín i Arturo Neriz, ambdós del CE Trail Tarraco, i actuals campions de Catalunya per equips en categoria mixta.