FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/08/2015

L’Ultra Vandekames celebra la primera edició inclosa dins del calendari de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència

Curses per Muntanya

La cursa Vandekames, organitzada pel Club Centre Excursionista Serres del Mestral, arriba a la cinquena edició el proper dissabte 8 d’agost, i per primer cop inclourà la modalitat d’ultra. Aquesta prova està inclosa dins del calendari de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència, patrocinat per Asus i Tuga.

L’ultra, amb 85 quilòmetres de distància i 5.200 metres de desnivell positiu, recorrerà pràcticament tot el terme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Passarà per cims com la Mola de Remullà, la Mola de Genessies, les Rovires o les Moles d’en Nadell, i arribarà al mar quan passi pel passeig de l’Hospitalet de l’Infant.

A banda de la prova reina, Vandekames també inclou quatre curses més de diferents distàncies, classificades per colors en funció de la seva dificultat. Les inscripcions per totes les curses estaran obertes fins aquest dimecres.

L’organització ha confirmat la presència de corredors com Àlex Izquierdo (Club Excursionista l’Espardenya Vilallonga del Camp), guanyador de l’Ultra Costa Daurada 2015; Joan Salamaña (Club Excursionista Callús), guanyador de l’Ultra Costa Daurada 2014; Jordi Pàmies (Associació Esportiva Diedre), guanyador de l’Ultra Estels del Sud 2015, o Elena Calvillo, corredora de la Selecció Basca i guanyadora de les quatre edicions de Vandekames.

[table id=195 /]