FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/10/2016

L’Ultra Trail Trepitja Garrotxa, última prova de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència

Curses per Muntanya

L’Ultra Trail Trepitja Garrotxa, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, tancarà el calendari de la 5a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), els dies 22 i 23 d’octubre. Més de 250 corredors ja estan inscrits a alguna de les tres curses incloses a la prova, i les inscripcions segueixen obertes.

La prova reina de la Trepitja Garrotxa, l’ultra trail, té una distància de 110 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 5.300 metres que cal fer en menys de 28 hores. Amb sortida i arribada a l’acollidora població d’Oix, el recorregut de l’ultra permet conèixer la subcomarca de l’Alta Garrotxa en tots els seus límits. Des de Sadernes, Sales de Llierca i Beuda al sud; per l’est les Garrotxes d’Empordà; la ratlla de França pel nord; i per l’oest, una petita part de la Vall de Camprodon. La principal novetat d’aquesta edició serà la realització del recorregut en sentit invers al de l’any passat.

La Trepitja Garrotxa és esdeveniment solidari. El CE d’Olot destinarà tots els beneficis a la Fundació Albert Bosch, qui treballa en la recerca de solucions mèdiques per a malalties infantils.

Fotografia / Ivan Torres