FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/04/2017

L’Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada obre la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència

Curses per Muntanya

L’Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada, organitzada per l’Agrupació Cultural Vila-Seca, dona el tret de sortida de la 6a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), els dies 29 i 30 d’abril. La cursa sortirà des de la població de Prades el dissabte 29 a les 9 h del matí i la meta es tancarà vint-i-quatre hores després, el diumenge 30.

La cursa d’ultraresistència, amb 90 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu, recorre alguns dels indrets més emblemàtics de les Muntanyes de Prades com Siurana, Gallicant, La Mussara o la Foradada, a Mont-Ral.

La temporada de curses de llarga distància tot just ha començat i realitzar una llista de favorits es fa difícil. Malgrat això, a la línia de meta trobarem clars aspirants a les places de podi com Ivan Artigas (AE Talaia), David Harrison (Patxanguerus d’Alforja), Àlex Izquierdo, Kai Langel (CE Trail Tarraco), Israel Mercadé (CCE Serres del Mestral), Eloy Ortiz (CCE Serres del Mestral) o Xavier Sahuquillo (CE Borges Garrigues). En dones destaca la presència de Marta Batalla (AAEET) i Judit Francín (CE Trai Tarraco).

Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a través del lloc web de la FEEC.

Foto / Jordi Santacana