FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/04/2016

L’Ultra Trail Estels del Sud amplia el material obligatori ateses les condicions meteorològiques

Curses per Muntanya

L’organització de l’Ultra Trail Estels del Sud, Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural, ha decidit ampliar el material obligatori en cursa ateses les condicions meteorològiques. Es preveuen temperatures mínimes entre els 0 i els 12 graus al Massís dels Ports. El material extra serà obligatori tant per els corredors de la distància Ultra com per els de la Half Trail.

El Comissari Mèdic de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) juntament amb l’organització de l’Ultra Trail Estels del Sud apliquen el punt 5.2 del reglament de Curses d’Ultraresistència de la FEEC que estableix el següent material extra obligatori: segona capa tèrmica d’un mínim de 180 grams, malles llargues o malles pirates combinades amb camalls, guants,  i casquet tubular o similar.

L’Ultra Estels del Sud obre la 5a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC, el dia 30 d’abril. La prova també compta amb una Mitja Marató i Half Trail. Aquesta última distància també forma part de la 3a Copa Catalana de Curses de Resistència de la FEEC.

Fotografia / Ivan Torres