Feec Notícies -

Notícies - 16/09/2014

L’Ultra Trail Comtes d’Erill tanca les curses d’ultraresistència de la FEEC de la temporada

Curses per Muntanya

L’última prova del calendari de la Copa de Curses d’Ultraresistència per Muntanya va tenir lloc a l’Alta Ribagorça el passat 6 de setembre. Els 109 participants van haver de fer front als 82 quilòmetres amb 5.200 metres de desnivell positiu, a més de la forta xafogor que va fer en la primera meitat de l’itinerari.

El guanyador de la cursa va ser en Pau Capell (Haglöfs Team) amb un temps de 10 hores i 31 minuts, que des del principi no va donar opció als seus seguidors a acostar-se a ell. El segon corredor va ser Juan José Oliva (Land Race) a una hora del vencedor, seguit de Marc Balañá, a 7 minuts del segon classificat.

En la categoria femenina també hi havia força espectació pel duel entre Laia Diez (Vèrticrunners) i Judit Lamas (CE Rafalgari). Al final, Laia Diez va aconseguir entrar primera, amb un temps de 12 hores i 12 minuts, Judit Lamas va arribar segona uns 20 minuts després, i Marta Prat (CE d’Oló) va completar el podi amb un temps de 14 hores i 8 minuts.

Una aposta conjunta de les entitats de la FEEC

L’Ultra Trail Comtes d’Erill, organitzada pel Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça, forma part del KorrePirineus 2014. Aquest campionat de curses per muntanya és una aposta conjunta de la regió novena de la FEEC, que comprén les entitats excursionistes i els cubs esportius de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran.