FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 26/11/2015

L’Òptica Rueda, amb descompte per als federats

Avantatges

L’Òptica Rueda ha establert un acord de col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) per oferir un 6% de descompte en prismàtics i telescopis, 20% en ulleres de graduat, de sol i lents monofocals, i 30% en lents progressives. A més, d’una assegurança en totes les ulleres graduades de dos anys i 75% de cobertura. No acumulable a altres ofertes.

feec-avantatges-optica-rueda-1L’Òptica Rueda és una empresa que fa més de 35 anys que aconsella i satisfà als seus clients. Per això, ofereix un ampli ventall d’ulleres segons les necessitats, com ulleres graduades, de sol o per a la pràctica d’esports. Entre els seus serveis destaquen la teràpia visual i la revisió optomètrica. A més, compta amb taller propi per poder realitzar treballs en poc temps.

Gràcies a la seva professionalitat i al seu caràcter inconformista, l’empresa ha anat creixent i expandint-se. Actualment compta amb diversos establiments a Girona i Celrà (el Gironès) i a Santa Coloma de Farnes i Anglès (la Selva).

avantatges-federats-feec-2015