FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/07/2015

L’Observatori del Paisatge, a Olot, celebra els seus 10 anys amb una festa

Societat

El pati de de l’Hospici d’Olot acull la setmana vinent la festa del desè aniversari de l’Observatori del Paisatge, amb seu a la capital garrotxina. La festa, que se celebra dijous 9 de juliol a les 21.30 hores, serà una acte obert a tothom i inclourà un piscolabis, la presentació d’un breu vídeo promocional i un concert del grup Hardwoods.

La intenció de la festa és servir de punt de trobada amb col·laboradors i persones vinculades a l’Observatori durant aquests deu anys. A més a més, l’acte forma part del programa d’activitats 10+10, que commemora els deu anys de l’Observatori, deu anys de la Llei de protecció, gestió i ordenació del paisatge de Catalunya i quinze anys de l’aprovació del Conveni europeu del paisatge.

L’Observatori del Paisatge, a la revista Vèrtex 255

El número 255 de la revista Vèrtex, del juliol i agost de l’any passat 2014, Joan Miquel Porquer apropa la tasca que es fa des de l’Observatori del Paisatge de Catalunya, que vetlla des del 2005 per a la conscienciació de la societat en la importància de protegir el paisatge.