FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Hotel Himàlaia Soldeu amb descompte en l’allotjament per als federats | FEEC

Notícies - 24/11/2014

L’Hotel Himàlaia Soldeu amb descompte en l’allotjament per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunyas ha signat un acord de col·laboració amb l’Hotel Himàlaia Soldeu, del municipi del Tarter, al principat d’Andorra. Per la seva ubicació, situat al centre de GrandValira i a 50 metres del telecabina de Soldeu, i prestacions, aquest és un allotjament de 4 estrelles.

feec-avantatges-hotel-himalaia-soldeu-logoL’Hotel Himàlaia Soldeu ofereix un descompte del 15 % en les tarifes oficials de l’hotel durant tot l’any per als federats amb la targeta vigent. Situat a només 50 metres del telecabina de Soldeu, l’hotel dóna accés directe a les pistes de Grandvalira. Disposen de 106 habitacions amb capacitat per a entre dues i cinc persones. Entre d’altres serveis, compta amb una zona d’Spa i un gimnàs, a més de wifi gratis a tot el recinte, aparcament cobert i restaurant buffet.

A la zona, a l’hivern es pot practicar esquí, snow, raquetes de neu, trineus tirats per gossos, motos de neu, construcció d’iglús, etc. La resta de l’any, es pot fer senderisme, vies ferrades, ràfting, hípica, 4 x 4, rutes culturals, gastronòmiques, etc. Aquestes activitats es poden fer de la mà de l’equip de guies de muntanya de l’Hotel Himàlaia Soldeu.

avantatges-federats-feec-H