FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/03/2014

L’esportista de la FEEC Laia Andreu, entre les primeres a la Marató de Barcelona

Un total de 17.926 corredors d’arreu del món es donaven cita en la 34a Zurich Marató de Barcelona per recórrer els 42 km i 195 metres traçats pels carrers que enllacen amb els principals punts d’interès turístic de la capital de Catalunya.

El podi ha estat per al corredor etíop Getachew Abayu, amb dues hores, 10 minuts i 45 segons. El primer català ha estat Adrià García, del Club Atlètic Barcelona, que ha arribat en una meritòria desena posició. Pel que fa a les dones, la victòria ha estat per a la corredora kenyana Frashiah Nyambura, amb dues hores, 32 minuts i 27 segons. En la categoria femenina cal destacar la tercera posició de la marroquina resident a Barcelona, Hasna Bahom, i la quarta posició de Laia Andreu Trias, esportista del Club Excursionista de Callús, membre de les seleccions catalanes de Raquetes de Neu i Curses per Muntanya de la FEEC.

Entre les principals cites europees

La Marató de Barcelona ha tornat a mostra-se com la gran festa de l’atletisme popular de Catalunya, amb un exel·lent nivell esportiu i un altíssim nombre de participants. Al mateix temps, no es pot perdre de vista que els carrers de Barcelona acullen cada any una quarantena llarga de curses, la majoria els diumenges al matí. De proves n’hi ha de tota mena: populars, competitives, solidàries, curtes, maratonianes… totes multitudinàries.

En aquesta edició, la Marató de Barcelona se situa entre les primeres maratons d’Europa, només per darrera de la marató de Londres, París i Berlín. Els podis generals i la resta de resultats de tots els participants els trobareu a la web de la Zurich Marató de Barcelona.