FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/11/2014

L’Espeleo Grup Anoia celebra 25 anys d’espeleologia, muntanya i barrancs

El Museu Comarcal de l’Anoia ha acollit l’acte institucional que ha culminat la celebració del 25è aniversari de l’Espeleo Grup Anoia, que ha organitzat activitats commemoratives al llarg de tot aquest any.

L’acte s’ha centrat el dissabte 22 de novembre a la Sala d’Actes del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, amb la presència de socis i representants d’entitats. El vicepresident de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Lluís Simó ha assistit a l’acte amb els representants de l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Comarcal de l’Anoia, la Secretaria General de l’Esport, el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada, i la Federació Catalana d’Espeleologia.

Tots els representants han interveningut fent un reconeixement dels valors, les inquietuds, la tasca docent i divulgativa, les col·laboracions entre els diferents clubs i la promoció de l’esport durant aquests 25 anys. D’altra banda, el president de l’entitat, Luís Fernández, va fer un reconeixement també a tots els socis, que també han fet possible tota aquesta trajectòria.

L’acte commemoratiu ha comptat amb audiovisuals de barranquisme i alpinisme i un emotiu recull d’imatges de la història de l’entitat.