FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/10/2014

L’Espai Terra de TV3 dedica un programa al senderisme amb la participació de la FEEC

Excursionisme

L’Espai Terra de TV3, presentat pel meteoròleg Tomàs Molina, ha dedicat un programa al senderisme, el marcatge i el manteniment dels senders amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

En el programa televisiu, emès el dimarts 30 de setembre, i que ha comptat amb la participació en directe del vicepresident de la FEEC i cap de l’Àrea de Territori, Josep Casanovas, s’han explicat què són els senders, quina tipologia hi ha, com es creen, quines feines de marcatge i manteniment requereixen.

Manteniment dels senders

Per a la realització del programa també s’ha comptat amb la participació dels representants territorials de Senders de la FEEC al Barcelonès i el Baix Llobregat, Josep Maria Jerez i Carles Moré, respectivament; i el coordinador de Senders de la FEEC, Andrés Garcia. El grup de voluntaris, acompanyat per un equip del programa, han mostrat sobre el terreny com es fa el marcatge en un tram del GR 92, a la zona de la Santa Creu d’Olèrdola, al Parc Natural de Collserola, i un altre tram del GR 92, als afores de Molins de Rei.