FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/03/2017

L’espai Endesa acollirà la festa de la FEEC

La festa anual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), buscarà fer el cim aquest mes de març.

La festa se celebrarà el pròxim dijous 23 de març a l’Espai Endesa de Barcelona, a partir de dos quarts de nou del vespre. Les portes s’obriran a partir de tres quarts de vuit del vespre.

La FEEC celebrarà els èxits assolits l’any 2016 quan la Federació va arribar pràcticament als 40.000 federats, assolint així un nou registre històric que deixa clar el bon moment pel que passa l’excursionisme i el món de la muntanya en general al nostre país.

La festa servirà per fer un reconeixement a les entitats que celebren els seus vint-i-cinc anys: Associació d’Escalada i Excursionisme les Corts, Centre Excursionista Montmeló ,  Club d’Esquí la Pobla de Segur, Club Excursionista Madteam, Corredors de Fons de Viladecavalls. I aquelles que celebren el seu mig segleCentre Espeleològic Alpí Valles,  Centre Excursionista Parets.

La celebració comptarà amb l’actuació del grup ‘Versió.cat’ que faran un recorregut per diferents cançons catalanes dels darrers anys.

Durant l’acte també es lliuraran els premis esportius aconseguits i es retrà homenatge a les persones i les entitats excursionistes i els clubs esportius que han destacat durant el 2016.

Tot això ho compartirem amb les entitats excursionistes i els clubs esportius, les persones voluntàries i federades, les empreses patrocinadores i col·laboradores que fan funcionar i donen sentit a la FEEC.