FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/07/2014

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya convoca els cursos d’instructor d’escalada i excursionisme

Escalada Excursionisme Formació

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya convoca un curs de Monitor d’Excursionisme pels propers mesos d’octubre a febrer, i un altre curs d’Instructor d’Escalada entre els mesos d’octubre i desembre.

L’instructor és la figura que realitza les tasques formatives a l’entitat i, a la vegada, organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan al centre. El curs va dirigit a tots els Monitors que vulguin realitzar aquestes tasques dintre les entitats i que ja hagin superat les proves d’accés al curs de l’especialitat corresponent. L’objectiu és donar coneixements i eines a l’alumne perquè un cop acabat el curs pugui desenvolupar aquestes funcions com a Instructor dins de l’entitat.

Els federats que s’hi vulguin apuntar han de presentar el full d’inscripció pel curs d’Instructor d’Excursionisme o el full d’inscripció pel curs d’Instructor d’Escalada i la documentació necessaria a la FEEC. Es pot lliurar personalment a la seu social (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona) o enviar per correu electrònic a formaciofederativa@feec.cat, abans del 3 d’octubre.