FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/05/2016

L’Escanyabocs Trail Running debuta a la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

L’Escanyabocs Trail Running formarà part per primer cop del calendari de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La cursa, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, celebrarà la tercera edició el dia 21 de maig, consolidant-se com una prova exigent i amb un recorregut de gran bellesa paisatgística.

La cursa té un recorregut circular de 23 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a La Seu d’Urgell, i passa pels termes de La Bastida d’Hortons o El Ges. A més de la cursa per muntanya, l’Escanyabocs reuneix altres disciplines d’esports de muntanya com una cursa rogaine, en modalitats de 3 i 6 hores; un raid; una cursa d’orientació; o una pedalada en BTT i una marxa nòrdica, el diumenge 22.

La 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC farà una parada durant els mesos d’estiu, i tornarà a posar-se en marxa el dia 18 de setembre amb la penúltima prova competitiva, la Taga 2040evo, a Sant Joan de les Abadesses. El circuit de la copa es clausurarà amb la 11a Cursa per Muntanya de Tivissa, el dia 9 d’octubre.

[table id=194 /]