FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’escalada en bloc, a la multitudinària Festa dels Súpers a l’Estadi Olímpic | FEEC

Notícies - 29/10/2014

L’escalada en bloc, a la multitudinària Festa dels Súpers a l’Estadi Olímpic

Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha participat a la Festa dels Súpers organitzada pel Club Súper 3, que s’ha celebrat aquest cap de setmana del 25 i 26 d’octubre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona.

Dins l’estand de la Plataforma ProSeleccions Catalanes, la FEEC, per tercer any consecutiu, ha muntat un rocòdrom, una estructura d’escalada en bloc amb les preses adequades per a nens i un matalàs, que ha permès provar aquesta modalitat de l’escalada als més petits, fent diferents travessies laterals que els proposaven els animadors, i sempre amb el suport de dos tècnics de la Federació.

El cap de l’Àrea Tècnica Esportiva de la FEEC, Marcial Alemán, i la coordinadora de l’Àrea Competitiva, Txell Soler, també van assistir a la festa. Enguany la Festa dels Súpers, que ha celebrat el 18è aniversari, ha batut rècords d’assitència aconseguint aplegar entre dissabte i diumenge a 350.000 persones a la zona del recinte olímpic de Montjuïc. S’han ofert 150 activitats gratuïtes i més de 50 espectacles.