FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/11/2016

Les seleccions d’hivern de la FEEC es presenten a Vic

Esquí de muntanya Raquetes de neu Societat

Les seleccions catalanes d’hivern de la FEEC es presentaran aquest cap de setmana a la Fira de la Muntanya que es farà a Vic.

La presentació es farà el proper diumenge 13 de novembre, a 2/4 de 2 del migdia a l’estand que la FEEC tindrà a la fira. Es presentaran les seleccions d’Esquí de Muntanya, de Raquetes de Neu i el Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) per aquesta temporada 2017.

En l’acte hi participaran membres de la junta de la FEEC, encapçalats pel seu president, Jordi Merino, els tècnics de les seleccions i del Centre de Tecnificació, i els mateixos esportistes.

Presentats els calendaris de la temporada d’hivern de la FEEC

A més a més, aquesta setmana també s’han donat a conèixer els calendaris de la propera temporada d’Esquí de Muntanya i de Raquetes de Neu.

El calendari de curses d’esquí de muntanya arrencarà el proper 3 de desembre amb la Crono Vallter Territori d’Isards, organitzada per l’entitat Ski Club Camprodon i emmarcada en la 12a Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0. El calendari aplega dues copes, tres campionats, les curses open i les populars. Hi haurà un total de quatre proves per a la 33a Copa FEEC-FERRINO per equips; tres per a la 12a Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0; nou per a les Curses Open; tres per a les Curses Populars, i tres campionats de Catalunya Gran premi FERRINO: l’individual, el d’equips i el de curses verticals.

Pel que fa a les raquetes de neu, el calendari consta de sis proves per a la 10a Copa Catalana i el 12è Circuit Català. La 8a Foc de Neu donarà el tret de sortida a la competició el 5 de febrer, coincidint amb l’Open Internacional Europeu. El Campionat de Catalunya es disputarà el 5 de març, amb la 5a Gormanda Blanca.

Fotografia / Membres de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya a la serralada del Caucas, la primavera passada. (Foto: Pep Hubach – www.corriolsdellum.com)