FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/05/2015

Les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí es fan a la Molina, amb l’última neu de la temporada

Esquí de muntanya

La Cerdanya ha acollit les proves tècniques d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) aprofitant els últims dies amb neu de la temporada, a l’estació de la Molina.

27 esportistes d’arreu de Catalunya s’han presentat aquest passat dissabte, a les 10 hores del matí, al xalet-refugi de la UEC de la Molina, on com és habitual s’ha fet la xerrada de presentació i funcionament del CTEMC. Després de definir els objectius per aquesta nova temporada, s’han fet els testos físics. Una cronoescalada fins a Cap de Comella i una prova de multi-salts laterals han deixat entreveure el bon nivell físic dels esportistes. A la tarda s’han fet les entrevistes individuals i una xerrada/pel·lícula a càrrec de Gerard Vila i Nil Cardona, membres de la Selecció Catalana que fins fa poc ho eren del CTEMC.

Diumenge tots els esportistes s’han desplaçat fins a la zona de Porté per reiniciar les proves, aquesta vegada amb l’objectiu d’observar el nivell tècnic amb esquí de muntanya. Un descens i un circuit tècnic de pujada han estat les proves claus per avaluar. Un cop finalitzades les proves tot el grup ha continuat l’activitat en direcció al pic de la Mina per aprofitar les últimes neus de la temporada. Ara, un cop els tècnics hagin deliberat conjuntament amb l’Àrea Tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, s’informarà dels esportistes escollits per formar part del CTEMC 2015-2016.