FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/04/2015

Les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya seran el 16 i 17 de maig

Esquí de muntanya

El Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) ha convocat les proves d’accés d’enguany pel cap de setmana del 16 i 17 de maig ja que, a diferència de l’any anterior, en aquesta ocasió les proves es faran amb neu.

Les proves van dirigides a joves d’entre 14 i 21 anys amb llicència federativa. Dissabte 16 de maig es faran les proves físiques al xalet-refugi UEC de la Molina, i diumenge 17 el Pas de la Casa acollirà les proves tècniques, en funció de la neu que hi hagi, on es pretén realitzar un circuit tècnic. Els temps de referència per a les proves continuaran sent de 20 minuts per als nois i de 24 per a les noies.

En ambdues proves, a més de roba i calçat esportiu, es requereix el següent material: motxilla, paravent, pulsòmetre, botes, pells de foca, bastons i esquís amb fixació. Tot el material haurà d’estar regulat i amb bones condicions. A part del material específic per a la pràctica de l’esquí, es demanarà també el material de seguretat obligatori: pala, sonda, ARVA, grampons i casc.

Trobareu més informació a la secció del CTEMC de la pàgina web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb el programa de les proves d’accés i el material necessari.