FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/03/2017

Les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya, el 6 i 7 de maig

Esquí de muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) aquest 2017, un dels referents a nivell internacional en la formació de joves esquiadors de muntanya de competició. Les proves se celebraran el 6 i 7 de maig.

Per accedir a les proves de selecció els nous candidats han de tenir el carnet federatiu FEEC modalitat D de l’any 2017, tenir entre 14 i 21 anys, tenir un historial esportiu que garanteixi un nivell d’esquí alpí mig/alt i un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya.

Tots els esportistes de nou ingrés que accedeixin a les proves han d’omplir el full d’inscripció amb tota la documentació necessària i fer un ingrés de 20 euros (amb el concepte NomCognom_AccesCTEMC). El full d’inscripció complimentat i el comprovant del pagament s’ha de fer arribar a l’Àrea Tècnica de la FEEC per correu electrònic a l’adreça adjuntdirtecnica@feec.cat, abans de l‘1 de maig de 2017.

Per altra banda, els esportistes membres del CTEMC durant la temporada 2016-2017 que vulguin continuar formant part del Centre han de lliurar el full d’inscripció actualitzat juntament amb l’autorització en cas de ser menors d’edat.

Proves de selecció i control

Les proves físiques i psicotècniques específiques de selecció es duran a terme entre els dos dies. Les proves físiques consistiran en una avaluació de tècnica d’ascens, en pla, de descens i transicions, en un circuit tècnic de 150-200 metres de desnivell.

Les proves psicotècniques es duran a terme durant els dos dies mitjançant entrevistes personals individualitzades per part del director i els tècnics del centre amb els diferents candidats.

Material necessari

El material individual necessari per a participar en aquestes proves és l’habitual de l’esquí de muntanya: esquís, pals, botes, casc, motxilla, ARVA, pala, sonda, grampons graduats correctament, pells, ulleres de sol i de tempesta, dues capes tren inferior i paravent, tres capes part superior i paravent, dos parells de guants i gorro.