FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/04/2018

Les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya, el 5 i 6 de maig

Esquí de muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) aquesta temporada 2018-2019, un dels referents a nivell internacional en la formació de joves esquiadors de muntanya de competició. Les proves se celebraran el 5 i 6 de maig.

Per accedir a les proves de selecció els nous candidats han de tenir el carnet federatiu FEEC modalitat D de l’any 2018, tenir entre 14 i 21 anys, un historial esportiu que garanteixi un nivell d’esquí alpí mig/alt i un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya.

Tots els esportistes de nou ingrés que accedeixin a les proves han d’omplir el full d’inscripció amb tota la documentació necessària i enviar-lo, juntament amb el comprovant del pagament, a adjuntdirtecnica@feec.cat, abans del 3 de maig de 2018.

Per altra banda, els esportistes membres del CTEMC durant la temporada 2017-2018 que vulguin continuar formant part del Centre han de lliurar el full d’inscripció actualitzat juntament amb l’autorització en cas de ser menors d’edat.

Proves de selecció i control

Per a la propera temporada, el CTEMC vol reduir el nombre d’esportistes que en formen part. Aquests canvis volen ajudar a crear una línia més específica en la tecnificació d’esportistes i poder treballar amb aquests de forma més personalitzada.

És per aquest motiu que les proves d’accés al CTEMC pretenen ser un mètode de selecció dels millors esportistes de cada categoria per tal de poder seguir-los tecnificant i ajudant a realitzar els seu pas cap a les seleccions.

La selecció es realitzarà en funció de les capacitats físiques, tècniques i la voluntat i trajectòria de cada esportista.

Per tal de poder fer una valoració a nivell físic i tècnic, es realitzaran una sèrie de testos perquè els tècnics puguin registrar uns resultats de forma objectiva, i fer una selecció segons aquests.