FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/09/2017

Les parets de Terradets preparades per al seu ral·li d’escalada

Escalada

El cap de setmana del 15, 16 i 17 de setembre, les cordades amants de l’escalada en paret tenen una nova cita al Congost de Terradets per afrontar els seus propis reptes durant 12 hores de marató d’escalada.

Però no només les cordades participants al Ral·li tenen cabuda a Terradets. Parets com el Peladet o la Font Freda, o sectors d’escalada esportiva, ofereixen bones opcions per escalar sense participar-hi, però compartint la resta d’activitats, que com cada any són obertes a qui vulgui apropar-se per Terradets.

Com ja és habitual la prova també comptarà amb força participació de fora del país amb diferents esportistes sobretot de l’estat francès però també de Croàcia, Itàlia i Alemanya.

Gràcies a un acord amb International Climbers Meeting de Paklenica a Cròacia, Suncica Hrascabec i Inga Patarcic, guanyadores de l'”Speed Climbing” d’aquesta competició participaran aquest cap de setmana a Terradets.

Cal destacar també la projecció que farà divendres vespre l’escalador; Pedro Cifuentes que presentarà imatges de les seves escalades en solitari arreu del món: Una Vida Extrema Sin Límite

Per poder participar a la prova cal fer les inscripcions a: rallyterradets@gmail.com