FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 21/05/2019

Les muntanyes de Llaberia són l’escenari de la 2a Marxa de Colldejou

Baix Camp Priorat Caminades de resistència

El Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC segueix endavant amb la 2a Marxa de Colldejou-Muntanyes de Llaberia el passat 18 de maig. És una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya però que té com a objectiu efectuar tot el recorregut en un temps màxim de 13 hores.

El Club Excursionista Reddis, que ha estat l’organitzador de la caminada, ha dissenyat un recorregut de 48 quilòmetres amb 4.830 metres de desnivell acumulat. Els excursionistes han començat el circuit a Colldejou, han seguit cap a Llaberia i el Mas del Collet per tornar després a Llaberia, enfilar-se cap a Torre de Fontaubella i arribar de nou a Colldejou. Tots els participants han gaudit d’un magnífic dia assolellat on han gaudit de grans vistes per les muntanyes de Llaberia.

El proper 2 de juny hi haurà dues parades del Circuit Català de Caminades de Resistència: la 23a Caminada “Reus-Prades-Reus”, organitzada per l’Associació Excursionista Catalunya de Reus, i la 44a Travessa del Montseny, amb el Club Excursionista Caminaires de Vilamajor com a organitzador.