FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/11/2017

Les estades hivernals, a l’entorn del refugi Estasen, al Pedraforca

Formació

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca les últimes estades del 2017, les estades hivernals, que tindran lloc a l’entorn del refugi Lluís Estasen, al Pedraforca, del 27 al 30 de desembre.

Les estades, que estan destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys que disposin de carnet federatiu de la FEEC de l’any en curs, tenen l’objectiu de fomentar la pràctica de l’alpinisme entre els joves introduint els conceptes bàsics de seguretat hivernal i els mètodes de progressió més adequats a cada terreny, així com conèixer els mètodes d’assegurament en terreny nivós i l’autoprotecció en roca.

Hi ha un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. En cas que hi hagi més sol·licituds que places, tindran preferència aquells esportistes que no hagin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat, en primer lloc, i en altres estades de la FEEC en segon lloc.

Els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix per correu electrònic a estades@feec.cat abans del 3 de desembre de 2017.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777, extensió 2.