FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/03/2017

Les estades d’esquí de muntanya per a joves, al Refugi Coma de Vaca

Esquí de muntanya

Un any més, l’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitza unes estades d’esquí de muntanya per a joves federats de 14 a 17 anys. En aquesta ocasió seran els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, al Refugi Coma de Vaca, al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Aquest refugi ofereix un ambient d’alta muntanya ideal com a inici de rutes d’esquí per la Vall de Núria o el Circ d’Ulldeter.

L’objectiu principal de les estades és que els joves puguin assolir un nivell suficient per realitzar sortides fàcils d’esquí de muntanya. Això es realitzarà combinant la sortida guiada amb tallers teoricopràctics de seguretat i progressió. També es treballaran els hàbits esportius i es fomentarà la convivència entre els participants.

Inscripcions

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el 22 de març de 2017.

La setmana anterior a l’inici de les estades es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC. El dia i l’hora es concretaran més endavant. Serà un moment de trobada entre els joves i els instructors acompanyants, on es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats. Caldrà venir acompanyat del pare, mare o tutor.

Per a més informació, consulteu el web de l’Àrea de Formació. Tambbé podeu enviar un correu electrònic a estades@feec.cat o trucar al 934 120 777 – extensió 2.