FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 27/09/2020

Les estades de descens de barrancs, aquest octubre a l’Alt Urgell

Alt Urgell Descens de barrancs i engorjats

L’Àrea de Formació de la FEEC obre la convocatòria per les estades de barrancs, per a joves de 18 a 25 anys. Aquestes es realitzaran el 10 i 11 d’octubre a l’Alt Urgell al càmping d’Oliana, amb l’objectiu d’introduir el món del barranquisme entre els joves federats.

L’objectiu de les estades per a joves és el descobriment de l’activitat del descens de barrancs i la formació tècnica adient a les necessitats de cadascú. Aprendre i habituar-se a les tècniques bàsiques de progressió i seguretat del descens de barrancs i adquirir el nivell suficient per poder progressar per barrancs de nivell de dificultat baixa amb autonomia.

Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 7 inscrits, aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació, tanmateix si hi hagués més sol·licituds que places tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la FEEC.

Els joves interessats en participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i l’autorització de drets d’imatge, documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 5 d’octubre de 2020.

Per més informació, contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2.